Voor elke hond de juiste cursus in Bussum

Of u nu een brave hond heeft of een hond die nog wat discipline kan gebruiken: elke hond kan nog leren. Door een divers aanbod van cursussen kiest u de hondenles die het best bij uw hond past. Denk hierbij aan gedragstrainingen, maar ook aan bijvoorbeeld een speurcursus. Neem vandaag nog contact op om u in te schrijven.

Het complete aanbod van Dogs Company

Wij bieden de volgende cursussen aan:

Bij ons kunt u ook kiezen voor begeleiding vanaf het moment dat u een pup wilt aanschaffen, dit geeft het beste resultaat. 

De cursussen zijn voor honden van alle leeftijden. Het is ook mogelijk om privelessen aan huis te krijgen of op ons veld in Muiderberg.

Direct inschrijven

Puppycursus

Een puppy is natuurlijk erg lief en schattig. Hierdoor kan het moeilijk zijn om nee te zeggen, waardoor de pup later wel gedragsproblemen kan vertonen. Door direct vanaf het begin structuur aan te bieden en de pup te laten zien wie de leider is, voorkomt of corrigeert u deze problemen. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw puppy zindelijk wordt. Dit wordt ook geleerd in deze cursus.

Basiscursus

Ook als uw hond ouder is, kan aan de gehoorzaamheid en het gedrag gewerkt worden. In de basiscursus pakken we de belangrijkste punten van de opvoeding van honden aan. U kunt hierbij denken aan leren zitten, leren liggen en aangelijnd volgen.

Vervolgcursus

Als uw hond de basiscursus heeft gevolgd is het tijd voor de vervolgcursus. In deze trainingen worden de basisonderdelen uitgebreid en wordt uw hond nog meer discipline bijgebracht. Een belangrijk onderdeel van deze cursus is dat uw hond u los kan volgen en dat uw hond commando's langer vast kan houden.

Speurcursus

Tijdens de speurles leert uw hond om sporen te volgen. Er wordt begonnen met het oefenen met eten in een bakje dat verstopt wordt waar uw hond vervolgens naar moet speuren. Uw hond krijgt eerst de geur te ruiken waar hij of zij naar moet speuren en dan kan het speurwerk beginnen.

Pakwerkcursus

Wilt u een veiliger thuis creëren? Laat uw hond dan de pakwerkcursus volgen. Met deze cursus zorgt u ervoor dat uw hond u verdedigt wanneer dat nodig is. Onderdelen van de cursus zijn: opsporen, blaffen naar de pakwerker en de pakwerker verplaatsen met ingrijpen als die probeert te ontsnappen. Verder wordt de moed van uw hond ook op de proef gesteld. Deze lessen zijn ideaal als u wilt dat uw hond uw huis of terrein bewaakt. Voor meer informatie over deze cursus, neem dan contact met ons op.

Huishondcursus

U heeft geen last van een hond in huis, mits deze goed getraind is. Voor een huishond is het belangrijk dat hij of zij goed kan luisteren, commando's kent en goed meeloopt tijdens uw dagelijkse rondes. Met deze cursus leert uw hond zich kalm, beheerst en vriendelijk te gedragen in verschillende situaties. Hierdoor wordt het leven van zowel baas als hond een stuk aangenamer!

Tarieven van Dogs Company 

Puppy cursus: 10 lessen 175,- ( ex BTW)
Basiscursus: 10 lessen 175,- (excl. BTW)
Speur cursus: 10 lessen 225,- ( excl. BTW)
Priveles op onze locatie in Muiderberg:  45,00 ( excl. BTW)

Huisbezoek: Op aanvraag

 

Koopt u in een keer een pakket van 10 lessen, dan is de 11e les bij ons gratis!

Alle boven genoemde prijzen zijn excl. BTW